...niin meille sitten päätyi pikkuinen pentu-pöö - Saruskan Innovation "Nox"...  Pentu tulee kotiin torstaina yhdessä emänsä kanssa.

Eihän mun oikeastaan mitään pentua pitänyt edes ottaa kun tätä laumaa on jo muutenkin, mutta halusin nimenomaan Pinjan pennun ja tämä oli ainutkertainen tilaisuus, koska en aio itse teettää sillä pentuja. Pentujen ollessa ihan pieniä mietin alunperin viirunarttua, joka tuntui silloin vauhdikkaammalle, mutta kun pennut olivat saaneet lisää ikää niin eroa ei enää ollutkaan. ...eikä sitä viiruakaan kohta enää ole, on jo haihtunut lähes olemattomiin. :-D Mulle sitten valikoitui tuo narttu, koska se oli kasvattajalle mieluisampi vaihtoehto sijoituskoiraksi ja mulle sopi kumpi tahansa.

Aika tasaista sakkia pentue on ollut koko ajan, omia suosikkejani ovat olleet kummatkin nartut ja pojista ykkössuosikiksi on noussut tumma poika (Impressive Look). Pojat ovatkin aika riiviöitä, koittivat minutkin syödä elävältä kun olin tänään niitä katsomassa. :-D Olisipa hauska jos joku noista päätyisi harrastajalle, mä olen niin haaveillut, että pitäisin pentuesisarille toko/harrastus/pentupäiviä jos omistajia kiinnostaisi tulla meille touhuamaan. Vielä on pari pentua vapaana, joten ehkäpä se vielä toteutuukin..? :-)

Kovasti onkin jo Noxille suunnitelmia... Ensin kierretään kaikenmaailman kissaristiäiset, että pentu tottuu hälinään ja opettelemme arjen rutiineja, myöhemmin se seuraa emänsä tassunjälkiä tokon ym. harrastusten pariin.

Nyt pitäisi sitten laittaa koti "pentukuntoon", en uskaltanut sitä tehdä etukäteen (mitä, minäkö taikauskoinen..?!), koska pennun tulo oli kiinni silmä- & terv. tarkastuksesta. Kylläpä sitä saikin odottaa ja jännittää, viime yönä ei paljon tullut nukuttua kun tiesi, että aamulla selviää tuleeko torstaina pentu-pöö taloon. Nytpä sitten onkin puuhaa huomiselle, siivousta ja raivausta... :-P


Pinjan pentu Saruskan Innovation "Nox"


Pentu löysi tietenkin multakuopan ja meni sinne rellestämään... :-D


Äipän karvoissa on kiva roikkua!
(huomaa Pinja-paran surkea ilme kun häntä saa kyytiä...)