Eli Shira hyppää metrin... Kerta kiellon päälle ja vannomatta paras... Kokeilin nyt vielä kerran hyppyä, ensin 90 cm joka tietty toimi ja sitten metriä. Kaksi kertaa kolautti, mutta sen jälkeen muutti ponnistustaan ja pääsikin yli eikä edes hipaissut estettä! :-O Teimme muutaman hypyn ja kaikki puhtaita. Kaipa sen sitten saisikin toimimaan kesään mennessä tai ainakin jossain vaiheessa. Täytyy nyt säännölliseen hypyttää ja hyvin lämmiteltynä ettei vaan satuta itseään.

Sagakin pääsi hyppelemään metristä. Siltä se sujui erinomaisesti eli se ponnisti reunasta, kuten sen haluankin tekevän ja pääsi yli turvallisesti joka kerta. Ponnistus on muuttunut jo kunnon kampeamisesta ihan pikkuiseksi töppäisyksi varpailla. Saga teki vähän ruutua ja pujotteluakin valtavalla innolla. Lopuksi sitten heiteltiin vielä frisbeetä ja mukana olivat myös Inka, Freya ja Shira.

Eilen illalla Saga oli outo. Se tuli viereeni sohvalle makoilemaan kuten ennenkin ja siinä hetken oltuaan huomasin, että se saa pieniä väristyksiä. Kylmä sillä ei taatusti voinut olla, joten seurailin miten homma etenee. Hetken päästä se alkoi tulla levottomaksi ja inisi, tärinä tuli jatkuvammaksi ja se alkoi läähättää. Se katseli ikkuna ja sitä pelotti heijastus. Se pälyili myös toista ikkunaa, joten menin vetämään verhot eteen. Silti se ei rauhoittunut vielä pitkään aikaan, levottomuutta kesti melkein puoli tuntia. Saga on ennenkin pitänyt ikkunasta näkemäänsä heijastusta epäilyttävänä ja joskus murissutkin omalle kuvalleen, mutta mitään tämänkaltaista ei ole ollut. En keksi miksi se nyt noin kovasti reagoi, mitään erikoista ei sattunut missään vaiheessa, ei koko päivän aikana. Kaipa se vain näki liikettä ja jostain syystä tällä kertaa jäi sitä tuijottamaan. Eipä noita heijastuksia niin kauheasti ole pitkään aikaan näkynytkään, kun kesällä oli valoisaa.

Hassuja nämä bortsut välillä, Hanna oli nähnyt Shiran vaipuvan viikonloppuna pieneen "transsiin" putoavia lumihiutaleita tuijottaessaan. :-D Ei se ennen lunta ole tuijottanut - valoja välillä, mutta lopettaa heti jos siitä huomauttaa eli ei jää päälle - mutta taisi ensilumi olla pitkästä aikaa katselemisen arvoista.

-----------------------------------------------------------------------------

Aamulla molemmat bortsut pääsivät taas lyhyille peltojäljelle, Saga aloittelevana joutui koko ajan hiukan hakemaan, mutta ei kuitenkaan poistunut jäljeltä, pää vaan kääntyili ja välillä veti hiukan vinoon itseään kun etsi nameja. Ihan hyvin sujui kuitenkin ja erinomaisella innolla. Lopussa odotti purkki jauhelihaa ja oletin sen olevan huippupalkka. Saga ei kuitenkaan ollut ihan samaa mieltä, haisteli sitä pitkään ja etsi maasta toivoen löytävänsä nappuloita. Kyllä se sitten lopulta sen lihan söi kuitenkin hyvällä ruokahalulla kunhan oli ensin sitä tutkinut. :-) Yllättävää, että nappulat olivat noin maittavia, eipä tarvitse kikkailla palkan kanssa kun voinkin käyttää niitä.

Shira jäljesti tosi hyvin ja namejakin olen jo harventanut. Sillekin oli purkki jauhelihaa ja se maittoi erinomaisesti. Shira sai lisäksi lopuksi pallon.