Pentu on kotiutunut erinomaisesti! Kaikki koirat ovat olleet jo kimpassa useampaankin kertaan ja homma pelaa hyvin. Vähän epäilin, miten Saga ottaa pienen vastaan ja aluksi se ei oikein tuntunut käsittävän, että tuommoinen pikkuinenkin on koira.  Sitten se päätti, että se saattaisi olla hauska kaveri ja on yrittänyt jo pariinkin otteeseen leikittää pentua. Leikkikutsut ovat vaan olleet niin vauhdikkaita ettei yhteisleikki vielä oikein onnistu. Saga kumartelee ja hypähtelee ja on tosi villi, pennun tekisi selvästi mieli mukaan, mutta on vielä liian pieni niin vauhdikkaaseen touhuun. Eiköhän ne vielä pääse rellestämään kunhan Nox vähän kasvaa. :-)

Pentu on ollut koko ajan tosi reipas ja kulkee perässäni joka paikkaan. Tykkää toki itsekseenkin touhuilla pitkin pihaa. Odotin, että se olisi kovasti Pinjan perään, mutta se ei tunnukaan olevan siitä erityisen kiinnostunut, joskus tosin yrittää maitobaarille. Yöt se on nukkunut rauhallisesti isossa häkissä Pinjan kanssa ja on sinne hakeutunut päivälläkin nokosille. Se osaa jo pyytää pihalle pissalle, menee ovelle kun tulee hätä. Sisälle se ei ole pissinyt kertaakaan paitsi ihan pienen lirun häkkiin ekana aamuna kun joutui nukkumaan huomattavasti myöhempään kuin normaalisti oli tottunut. Yksinolokin sujuu hienosti ja ruoka maittaa.

Sain siitä hienoja "treenikuviakin"  kun se tutki pellolla olleita kartioita ja agilityputkea. :-D Nimensä se tuntuu jo hiukan tunnistavan ja jollei sitä ymmärrä niin kutsulla "pentu, pentu, pentu" se tulee rivakkaan.