Kuvasin päivällä Noxin leikkihepulia. (video >>>) Siinä se veteli rallia pitkin olkkarin lattiaa äristen ja muristen, lopulta se törmäsi kameraankin. :-D

 -------------------------------------------------------------------------------------

Tänään Nox pääsi ekaa kertaa "treenaamaan". ;-) Mulla oli koirat verstaalla odottelemassa ja otin niitä sieltä yksi kerrallaan touhuamaan pihalle tokon & narupallon kanssa. Siitä vein sitten ne eteiseen treenivuoron loputtua. Ensin tokoili Shira, sitten Nox, Pinja ja lopuksi Saga. Muut tekivät tokojuttuja lyhyen kaavan mukaan (n. 5 min per koira), mutta Nox sai leikkiä narupallolla. Se odotteli vuoroaan ihan hiljaa vaikka kuuli pihalla muiden touhuavan. Oikein hyvä juttu! :-)

Saga pääsi treenaamaan eilenkin, silloin oli ohjelmassa pääasiassa pk-nouto & -luoksetulo.

Viime viikonloppuna meillä oli jännää ohjelmaa, kävimme Sagan kasvattajan luona kylässä ja mukaan lähti myös Nox. Se matkusti ekaa kertaa valjaissa etupenkin jalkatilassa. Hyvin jaksoi koko melkein kolmetuntisen matkan. Kotiin tultiin myöhään, Mäntsälän keskuistan läpi ajelimme n. 22.30 ja Riihenmäen koulun kohdalla näimme koiran yksinään juoksentelemassa ja se oli selvästi eksyneen näköinen. Yritimme ottaa sen kiinni ja katsoa olisiko pannassa yhteystietoja, mutta aina kun pysäytimme auton ja menin ulos, se vaihtoi suuntaa. Yritimme muutaman kerran tuloksetta ja sitten pääsi sankaripentu Nox hommiin. :-) Ajoimme irtokoiran edelle ja sitten pikaiseen Noxin kanssa ulos autosta. Vihelsin koiraa ja se tuli oikein iloisesti katsomaan pentua. Otin vaivihkaa sen pannasta kiinni ja vaihdoin taluttimen Noxilta sille. Koira oli tosi nuoren oloinen ja näytti sekarotuiselta labbikselta. Etsimme paikanpäällä sen kotia, mutta kun vastaantulijat eivät koiraa tunnistaneet päätin ottaa sen mukaan. Koira matkusti tosi kiltisti takapenkin jalkatilassa edessäni ja kävi maate. Veimme sen sitten Sälinkään Pieneläinhoitolaan. Toivottavasti seikkailija löytää kotiinsa, se oli tosi mukavan oloinen.


Hanna nappasi kuvan kun olin torkuilla pennun kanssa... :-P
Nox siis nukkui mun kaulan päällä. Ihana pikku pehmolelukoilanen!