Eilen kun kävelin koirien kanssa, huomasin että niitä kelkkareittejä on paljon enemmän kuin luulinkaan! Kävelin metsän läpi kelkanuraa pitkin toiselle pellolle ja sielläkin oli reittejä! Jee!

Tänään tulivat tilaamani hankijalakset Matkahuoltoon, paitsi että paketissa olikin luistojalakset... Nämäkin toimivat, joten päätin pitää ne ja kauppa maksaa erotuksen tililleni, nämä ovat hankijalaksia halvemmat. Oli muuten tosi nopea toimitus ja palvelu pelasi, vaikka väärä tuote tulikin. Laitoin asiasta tänään kyselyä ja heti tuli vastaus. :-) (suosittelen lämpimästi: luistojalakset 13,50 e, postitus Matkahuollon kautta 5,50 e www.savenmaa.fi )

Jalakset toimivat hienosti! Luisto parani huomattavasti ja nyt pystyin kelkkailemaan myös moottorikelkanurilla. Saga pääsi testaamaan lisävarusteita - laitoin sen yksin valjaisiin vetämään. Luisto oli niin paljon parempi, että se jaksoi yksin kiskoa mua ja kelkkaa. (punnitsin tänään itseni ja kelkan täydessä talvivarustuksessa, yht. 69 kg, mutta luisto kuin ois ollut sukset jalassa) Kuinkahan kovaa päästäänkään kun saan Shiran ja Pöönkin mukaan vetämään... :-O

****************************************************

Laitoin albumiin eilisistä nukkumakuvista, koirat olivat ängenneet itsensä kimppaan sohvalle... :-D Alunperin siinä olin minäkin, mutta kun lähdin Saga valui paikalleni. (oli siis sylissä ja puoliksi Pinjan päällä alunperin)