Pakkasta on taas melkein - 20, joten peltolenkillä pääsivät vain Saga, Shira, Nox ja Pinja. Inka ja Freya eivät tarkene... Käveltiin läpi isän pellolle tekemä reitti, siellä olikin hyvä kulkea. Eilen vähän pyrytti, mutta reitti ei ollut mennyt umpeen tuulesta huolimatta. Kuviakin otin ja vähän väliä piti lämmitellä sormia kun meinasi tunto lähteä.

* kävin vielä uudella lenkillä (Saga, Nox, Pinja, Inka) iltapäivällä ja otin lisää kuvia.
Nekin löytyvät tuolta samasta albumista...

 - Nettialbumi -

******************************************************

Eilen kävimme eläinlääkärissä, mukana pentu (rokotuksilla), Inka ja Shira. Inka on ollut vaihteeksi huonona ja selkä olikin kipeämpi kuin aiemmin. En muista milloin se noin kipeä olisi ollutkaan. Sille laitettiin sitten akupunktioneulat ja lisään sen kipulääkeannosta tilapäisesti. :-( Kurja juttu... Shira puolestaan oli mukana, koska se venäytti takajalkansa jokin aika sitten ja halusin tarkistaa onko se kunnossa. Kipupisteitä löytyi sekä jalasta että selästä. Jalka oli kipeä sieltä mistä epäilinkin ja selkä siitä kohtaa jumissa, mistä liian pienet valjaat olivat painaneet. (suurinpiirtein lonkkien kohdalta/ristiselästä) Ei mitään kummempaa kuitenkaan ja sekin sai neulat. Lääkäri sanoikin, että koira saa kyllä kevyeen selkänsä 5 cm lyhyemmäksi jos vetää itseään kasaan. Niinhän mä arvelinkin, täytyy siis tosiaan vaihtaa isompiin valjaisiin.

Ilmankos porukka tuntui haluttomalta viimeksi kelkkaillessa, vaikka olen matkat pitänyt lyhyinä. Ehkäpä Saga ja Pinjakin ovat vähän jumissa. Nyt pidetään vähän taukoa vetämisestä ja sitten jatketaan isommilla valjailla. :-)


Pellolle on ajettu reitti kelkkailua varten. Se tehtiin peruuttamalla traktorilla lumikauha alhaalla.
Eilen vähän tuiskutti, mutta onneksi reitti ei peittynyt - en ollut sitä vielä aiemmin päässyt testaamaankaan.


Pinja ja Nox leikkivät! :-D


Saga & kaksipäinen hirviö! :-O

 
Naapuri kävi ajelemassa moottorikelkalla  pellolle lisää lenkki/kelkkareittejä.  Kiitos kovasti!! :-)
Täytyy lähteä testailemaan kunhan ura kovettuu.. (lisää kuvia albumissa)