Eilen potkukelkkailtiin Sagan ja Pöön kanssa, tällä kertaa kulkivat parina. Tosin Pinja lintsasi ja Saga joutui kiskomaan yksin melkein koko matkaan. Ihan vikalla pätkällä se kuitenkin keksi homman jujun ja sitten mentiin kahden koiran vedolla. :-) Teimme lisäksi tosi pitkät kävelyretket vapaana.

Tänään saimme valjakkoon uuden jäsenen! Outi kävi kylässä kahden colliepojan kanssa, Jullen ja Pojun. Outi oli jo opettanut vähän alkeita kotonaan ja kokeilimme sitten ensin Jullea Pinjan pariksi, Saga yksin johdossa. No, siitä nyt ei tullut mitään kun kahden neidon mukana oli oikea naistenmies! Julle yritti koko ajan vain haistella Pinjan peffaa, joten se siitä sitten. :-D Sen jälkeen testattiin josko homma sujuisi Pojulta paremmin ja sujuihan se. Saga vaihdettiin tosin nopsaan pois koko valjakosta, koska se ei halunnut juosta yksin ekana vaan haki koko ajan paikkaa taaempien koirien luota. Shiran parina se kulkee hyvin kärjessä ja jos ollaan kaksikolla liikkeellä, myös se pelaa. Johtoon siitä ei vielä ole, vaikka sekin homma kerran aiemmin onnistui. Jatkoimme siis pelkän Pinjan ja Pojun kanssa. Pinja osasi mennä eteenpäin jo valmiiksi joten se vei Pojua mukanaan ja vähän ajan päästä Poju tajusikin juonen ja lähti vetämään. Kyllä siitä kelpo rekikoira tulee. ;-) Meidän mittapuulla siis ainakin... (kulkee tasaiseen eteenpäin muiden mukana hehhee)  Kunhan Shira tulee kuntoon, kokeillaan nelivaljakkoa, bortsut siis kärjessä ja vieraileva tähti Pinjan parina.

 *******************************************

Iltapäivällä oli lääkärireissu, pakkasin autoon neljä koiraa... Inka ja Shira lähtivät akupunktioon ja Sagan ja Pöön otin mukaan, että niiden selän voisi vilkaista läpi mahdollisten kelkkailujumien varalta. Shira ei ole enää ontunut ja jalka tuntui ihan hyvältä, selässä oli vielä pientä jumia. Inka oli parempi kuin viimeksi ja Inkaksi ihan hyvä. :-) Pinjalla ei löytynyt yhtään mitään ja Sagakin oli hyvä, sillä ihan pientä aristusta lanteen seutuvilla, mutta se johtui todennäköisesti vain maitohapoista, ei siis mitään varsinaista jumia tai kipeytymistä. Sain myös neuvoja, mistä painella kun tutkin koiria kotona. Olenkin viimepäivinä yrittänyt seurata tilannetta tosi tarkkaan, koska olemme käyneet vetohommissa, mikä on uutta kaikille. Enkä ihan hakoteillä ole ollutkaan, koska suurin osa veikkauksistani meni oikeaan. Shiralla löytyi lisöksi aristusta ristiselästä, jota en ollut osaanut painella ja tutkia. Nyt on neuvoja sillekin alueelle, joten enköhän opi senkin katsomaan. Oli tosi kiva kuulla, että selät ovat kunnossa.

Nyt ei tarvitse enää miettiä niitä valjaitakaan, selvästikin istuvat kun ei koirat kipeydy. Eilen Sagalla oli aika rankka vetotreeni kun Pöö lintsasi ja tänään ennen lekurireissa Pinjalla sama juttu kun sen pari lintsasi. Saipahan maistaa omaa lääkettään? :-D Pinja onkin ollut ovela noissa huijauksissaan, se alussa veti liinan tasaiseksi, mutta ei kuitenkaan vetänyt, filmasi vaan... Ehkä ensi kerralla jo molemmat vetävät tasaisesti.