Vieraileva tähtemme Poju (pk collie Nieninque Abound in Gold, "hiihtolomalla" eli rekeilemässä meitin porukan kanssa tiistai-lauantai) vetää välillä - välillä ei... Joten kehitin ovelan juonen saadakseni pojan hommiin... hähähää!  ;-P Valjastin porukan kutosen liinoilla ja mukaan lähti myös Inka avustamaan.

Inka meni pyöräpariin Pojun kanssa, ajatuksena laittaa Pojun pariksi lintsari jolloin se joutuisi tekemään enemmän töitä. Pinjan parina se pääsee liian helpolla kun Pöö vetää vaikka Pojun mukaansa jos se laiskottelee. Yksin en Pojua laittanut, koska sen on mukavampi kulkea kun toinen on vierellä ja liinatkin pysyvät paremmin kuosissa. Pinjan laitoin aluksi yksin keskelle, koska se voi juosta missä hyvänsä. Bortsut haluavat mennä aina kimpassa Shira vasemmalla ja Saga oikealla puolella, paikalla ei muuten ole väliä joten ne pääsivät johtoon. Tällä järjestyksellä mentiin yksi kierros ja sitten kokeilin vaihtaa Pinjan yksin johtoon ja bortsut sen taakse. Näin kenenkään ei tarvinnut juosta yksin pääliinan vierellä ja järjestys tuntui loogisemmalta. Tämäkin toimi ihan hyvin.

Pojukin innostui vetämään paremmin kun Inka oli sen kaverina ja Inkakin oli tosi polleana saadessaan vähän hommia. Se juoksi pääasiassa joko vetoliina hiukan löysällä tai minimaalisella vedolla eli juuri sopivasti. Kun lähdettiin liikkeelle se nosti oikein hännän pystyyn ylpeänä päästessään mukaan valjakkoon. :-) Ajoin kaksi lenkkiä (kierroksen mitta 800 m) ja sitten lopetettiin ja lähdettiin juoksuttamaan koiria vapaana. Äiti oli mukana lenkillä kävelyllä ja lykkäsin hänelle kameran kouraan, kuvasaldo löytyy täältä.


huom! Inkan häntä... :-D

************************************************

 Nox leikki illalla "kaverinsa" kanssa... Uskaltaakohan
tässä mistään huskyista ikinä haaveillakaan... :-O


oiii, kiva pentukoila! "Be my friend! Be my friend!" (...muistaako kukaan sitä mainosta..?)


...mä sulle näytän kuka on rekikoila!


haa, mä voitin!


Noxin tehosekoitin käynnissä... :-D