...vielä vähän lisää kuvia (18 uutta lopussa) tämänpäivän ajeluista. Ihana kuvata kun on niin upea auringonpaiste!

Oltiin isommalla poppoolla peltokierroksella. Saga johti yksinään pitkällä vetoliinalla oikein pätevästi! Se on kyllä löytänyt kutsumusammattinsa... Vaikka sen takana juoksi kuusi koiraa, ei se epäröinyt yhtään ja suoritti käännökset, pysäykset ja hidastukset kiltisti käskyistä. Etenkin tiukoissa kurveissa sillä on tapana kiihdyttää vauhtia ja tänään se ei käynyt kun oli sekalaisen tasoista porukkaa valjaissa. Saga otti nätisti raville ja vei jengin turvallisesti kurveissa. Hieno pieni punainen!

Valjakossa oli aika sekalaista sakkia... Mukana oli kaksi vierailevaa, joskin aika vakituista tähteä - Poju & Julle. Outikin ajoi taas pari rinkiä.

Shira veti upeasti ja kun loppui seisingit ja liinat kesken (normivehkeiden lisäksi varusteina oli kaksi talutinta ja narunpätkä) niin jätin sen ilman seisinkiä - ei ongelmia. Pinja kulki melkein koko ajan tasaisesti, mutta joskus vähän löysäili. Inka kulki koko ajan vapaalipulla, ei roikkunut seisingissä, muttei oikeastaan vetänytkään. Sen ei ole tarkoituskaan kamalasti rehkiä, vaan se on mukana mielenvirkistystarkoituksessa eli se meni juuri niinkuin pitikin. Nox on luonnonlahjakkuus tässä lajissa ja se veti hyvin koko ajan. Poju meni taas kuten ennenkin, ekat kierrokset tasaisella vedolla, mutta hiukan hiipui loppua kohden (yht. n. 3,5 kierrosta). Julle oli lähinnä muitten vedettävänä, roikkui seisingissä. Kyllähän se silloin veti hurjalla innolla kun nartut haisi vielä juoksuisilta, mutta nyt ei enää kiinnostanut rehkiminen kun naiset eivät enää tuoksahtaneet... :-P Freyankin piti lähteä mukaan ajolenkille, mutta kun tuli pula varusteista niin jätin sen pois matkasta.

valjakossa tänään:
Saga
Pinja - Shira
Nox - Inka
Poju - Julle


Saga vie porukkaa tasaisen varmasti...


...käännökset sujuivat ja Saga suostui jopa hidastamaan pyynnöstä...


...lumet olivat tippuneet kuivurin katolta ja Saga vei meidät kasan ohitse sopivasta kohdasta.
 Mukana valjakossa oli myös Shira koko lenkin ajan, vaan hyvinpä se
onnistuu piilottamaan itsensä Pinjan taakse, pikkubortsu... :-D