Laumaamme liittyi tänään uusi jäsen, 12 viikon ikäinen  pk collie pentu Gaissa (Irokon Obsidian). "Gaissa" tarkoittaa korkeaa tunturia, jonka huipulla lumi pysyy kesät talvet joten ajattelin, että nimi sopisi tulevalle rekicollielle. Alunperin bongasin nimen virtuaalikennelistä, jolle olen antanut luvan käyttää Pinjan kuvia. Siellä Pinja esiintyy siis nimellä Gaissa. :-D

Matka kotiin kesti melkein kaksi tuntia ja pentu matkusti tosi nätisti, vaikka oli yli puolet ajasta hereillä. Hirmu kiltti ja mukava pentu näin ensivaikutelman perusteella. Se on myös tosi vauhdikkaan oloinen, heti tutkittuaan uuden kämppänsä läpi se alkoi tutustua leluihinsa, joista mieluisimmilta tuntuivat keltainen pallo ja pieni lötsö vihreä vinkulelu, joka tosin nykyään vain suhisee.

Tuossa ne se nyt nukkuu puseroni päällä vieressä. Vaikka kuinka yritin saada sen pissimään pihalle niin mokoma oli umpinainen. Mulle tuli kylmä ennenkuin penska suostui pissille joten tultiin sisään ja sitten tuo väsähti. No, kait se herää kun lähden koneelta ja voin vielä kerran yrittää. Olisi mukavampi nukkua aamuun saakka kun se vielä pienen lirun tekisi. ;-)

Nyt tarttee mennä nukkumaan, kirjoittelen lisää tulokkaasta myöhemmin...

pari kuvaa ekalta illalta >>>