Uusia kuvia Gaissasta.

Gaissa on tänään touhuillut pihalla Noxin ja muitten kanssa. Sisällä kokeiltiin hiukan taas pentutokoa. Luoksetulon asennon eteen istumaan se hanskaa jo sanasta ihan läheltä muutaman askeleen päästä otettuna, perusasento sivulla alkaa myös hahmottumaan ja kinkkusilppu katoaa sen kitaan kovaa kyytiä. Teimme myös kosketuskeppiä. :-D Nox pääsi myös hiukan harjoittelemaan, se leikki pihalla pallon kanssa ja teki pari merkkiä.

Freya toipuu hyvää vauhtia. Paise vuoti mätää vain sunnuntain ja muuten lähinnä nestettä ruiskutuksien jälkeen. Olen putsannut sitä kahdesti päivässä ruiskuttamalla paiseen täyteen ja sitten puristelemalla finniä from hell tyhjäksi. Dreeni valui jo maanantaina ja yöllä putosi kokonaan. Mittasin sen, Freyan sisällä letkua oli 25 cm. Dreenin putoamisen jälkeen olen pitänyt reiän auki itse, lähinnä ruiskun avulla. Freya on toipunut tosi hyvin.

Saga on yhä Jyväskylässä kesäreissullaan. Se viihtyy erinomaisesti, se on mm. leikkinyt kovasti yhden pennun kanssa, päässyt uimaan ja mölliagilityyn. Näillä näkymin se jää Jyväskylään vähän pidemmäksi aikaa ja kisaa agilitya lainaohjaajalla pari starttia. :-) (kuvat Sagan kesäreissulta: Minna Räsänen)


Saga uimassa - mukana Tuisku, Jarre, Tazma ja Jippo


Minä en näitä sukulaisuussuhteita oikein muista, niin kopsin tuosta Minnan kommentista
tämän tähän: "kuvissa Sagan lisäksi Sagan äiti, sisko, velipuoli ja siskopuolen poika"