Sari & koirat kyläilemässä
Sari (Kennel Saruskan) kävi kylässä koirien kera. Mukana olivat Tiitu, Taika, Tinka, Waldo ja pikkupennut Pyry & Jedi. Yhdistettiin laumat ilman minkäänmoisia kommervenkkejä ja lähdettiin samantein lenkille. Koirat tulivat hyvin juttuun. :-) Meillä oli molemmilla kamerat mukana, mutta kuvien taso ei ollut häppöistä kun oli aika harmaa päivä. Tässä kuitenkin joitain,albumissa lisää. Metsässä kävellessämme kävi aika hurja tapaus, Nox & Gaissa menivät tonkimaan maa-ampiaispesää! Tuli vähän kiirus pois paikalta! Pistoja saivat ainakin Nox, Gaissa, Freya ja Taika, muista en ole varma. Kaikki selvisivät kuitenkin tapauksesta nopsaan, eniten pistot kiusasivat Gaissaa ja Taikaa, joille osui jonnekin korvan seutuville ja ne  ravistelivat päätään vähän väliä jonkun aikaa. :-O

Tokoa
Illansuussa menin pitkästä aikaa M:län Koirakerhon kentälle katsomaan onko ketään paikalla, siellä piti olla vapaamuotoinen tokoryhmä & agitreenit. Otin Noxin mukaan aikomuksena treenata jotain pientä. Paikalla oli kuitenkin vain kaksi tyyppiä, ageista oli kuulemma jäänyt porukkaa pois ja tokoilijoita ei yleensäkään ollut ollut paikalla kuin muutama. Leikitin sitten Noxia hetken ja tein nameilla pari helppoa liikettä. Sitten käytiin vielä kylässä mummilla. Noxilla oli kivaa vaikkei nyt mitään ihmeempiä touhuttukaan.

Ajoa
Myöhempään illalla kun olin koirat lenkittänyt, vein Noxin ja Shiran ajelulle. Shiran selkä on ihan hyvä, hieroin sitä eilen ja se ei arastele sitä vaikka pelkäsin että menisi jumiin. Alussa Nox taas painosti Shiraa ja ajauduttiin vasempaan, mutta hetken päästä tilanne rauhoittui ja päästiin normirytmiin. Nyt kun Pinja ei ollut mukana, pystyin surutta hidastamaan porukkaa ilman että liinat löystyy kokonaan. Saatiin tehtyä lenkki (1162 m) ihan mukavalla tempolla.  Mutta heti kun en käskenyt hidastamaan ja jarruttanut, niin heti vauhti kasvoi kunnes olisivat menneet täysillä... Kokeilin yhden pätkän antaa niiden mennä sitä vauhtia kun halusivat ja hurjaa kyytiä oli, poljin mukana vauhdilla, etteivät joutuisi kiskomaan, koska halusin mahdollisimman kevyen lenkin Shiralle, Nox kyllä pärjää. :-D Intoa piisaa, jiihaa!

-------------------------------------------------------------------------------


...on ne kaikki kuvassa... Toivottavasti meni kaikki nimet oikeille kohdille. :-D


Taika, Tiitu, Tinka ja merlepojat


Pennut, ikää 12 vk


Kimppaleikkejä kumikanalla