Gaissa pääsi ensimmäistä kertaa juoksemaan valjakon mukaan- vapaana tietenkin. Se pysyi hyvin poissa pyörän edestä ja ajelin tasaista ravia samalla kokoonpanolla kuin eilenkin. Pentu seikkaili siellä täällä ja roikkuihan se välillä liinoissakin, muttei haitannut menoa. Yhdessä vaiheessa Inkan seisinki irtosi, jolla Shira ohjasi sitä oikeaan suuntaan. Se ei yllättäen haitannutkaan vaan Inka piti paikkansa johdossa kunnes lopulta eksyi hankalassa käännöksessä. Laskinkin sen sitten loppuajelun ajaksi juoksentelemaan vapaana Gaissan kanssa, koska Shira kulki jo hyvin. Se saakin mennä seuraavallakin kerralla ilman seisinkiä niin on Shiran helpompi vaihtaa suuntaa. Inkahan on siis henkisenä tukena Shiralle, se ei vedä vaan hölkkää Shiran rinnalla.

Shiran tyyli vaan on ihan hirveä, alussa se lähes ryömi kun yritti niin kovasti eteenpäin. Kovasti sitä toppuuttelin ja lopulta se antoi periksi ja kulki sopivalla vauhdilla. Voi kun se pian oppisi kulkemaan koko reissun säästeliäämmin, menee selkä (taas) rikki tuolla tyylillä. :-/ Ajon jälkeen (ja ennen) taas lenkitin porukkaa ja Shira sai Back on Track loimen ja vähän hierontaa. Taidan ostaa sille oman, tuo Inkan loimi on tuplasti liian suuri sille, mutta maatessa sillä ei ole kauheasti väliä.

Pinja ja Nox olivat hyviä, molemmat aika tasaisia ja toimivat niinkuin pitikin. Nox oli välillä turhan innokas, Pinja välillä vauhdin kasvaessa laiska. Ravissa molemmat kulkivat kuitenkin hienosti, olin oikein tyytyväinen. :-)