Pari kuvaa Pekolasta >>>

Pekolan Pakolliset eli valjakkotapahtuma Hämeenlinnassa.

Pekolaan mukaan lähti melkein sama porukka kuin eilenkin: Hanna, Outi, Shira & Saga. Noxin tilalla vaan oli tällä kertaa Pinja. Tänään ei lähdetty ajelemaan itse vaan katseltiin muita valjakkoja. Tein myös löytöjä - ostin käytetyn lumiankkurin ja rekipussin. Paikalla oli useampikin tarvikemyyjä ja mieli teki vaikka mitä, lukkoja olisi oikeasti tarvinnutkin, mutta jäi kuitenkin ostamatta. Näin myös kaksi upouutta rekeä, niitä oli esittelemässä niiden tekijä. Vähän siinä katselin, että onpas se toinen esillä ollut reki tutunoloinen.. Ja olihan se - identtinen sen minun uuden reen kanssa! Löytyi siis yllättäen sen tekijä.

Bortsut olivat mukana senkin takia, että pääsin sovittamaan niiden uusia valjaita. Sopivathan ne ja olivat tosi hienot! Pitäisi hommata samannäköiset isoille colliellekin niin värit mätsäis... ;-) Juttelin useamman huskyharrastajan kanssa ja alkoi jo näkyä "uusia" tuttuja naamojakin. Tapasin ihanan huskynpennunkin, tuommoinen kyllä tulee vielä joku päivä tähänkin taloon. Sää suosi tänäänkin ja Hanna otti muutamia kuvia.

Kun tulin kotiin niin piti olla vapaata koirilla, mutta Nox kävi niin kuumana, että eihän siinä muu auttanut kuin laittaa valjaat päälle. Ensin ajoin Nox & Saga parina 2300 m ja sitten vaihdoin Sagan tilalle Pinja ja tein vielä toisen lyhyemmän lenkin. Nox olisi tosin jatkanut pidempäänkin... :-D