Tämän päivän kuvasaalis, mukana myös Outin koirat: Julle, Poju & Hex.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Milla kulki jo muiden koirien mukana niinkuin olisi meillä aina ollutkin. Koko porukka juoksi pitkin peltoja ja pennut leikkivät paini- ja hippaleikkejä. Seuranamme oli myös Outi koiriensa (Julle, Poju & Hex 16 vk) kanssa. Kuvia tuli taas räpsittyä urakalla kohmeisista sormista huolimatta. Ulkona oli kaunis, mutta hyytävä keli.


pennut & keppi, Gaissa & Milla n. 5,5 kk, Hex 16 vk, Nox 1 v

Milla pääsi opettelemaan pienimuotoisesti uusia juttujakin. Ensin tutustuttiin koiraoveen, josta se tuli pienen yllytyksen ja mallisuoritusten (a'la Gaissa, Saga & Nox) jälkeen sekä sisään että ulos vaikkakin hiukan kompuroiden. Hyvä juttu, nyt se osaa siis kulkea siitäkin. Uutena juttuna tänään oli myös ulkona oleskelua minun ollessa töissä eli piharakennuksessa maalaamassa. Ikkunasta vakoilin, siellä se leikki Gaissan kanssa ja myöhemmin näin sen istuskelen talon rappusilla Pinja vieressään makoillen. Ok, sekin siis sujuu.


Saga & Gaissa esittelevät koiraovea Millalle


salakuva maalaamon ikkunasta - "siskokset" taas painileikkien parissa

Se sai kokeilla uutta "temppuakin", opetin sille ohimennen A-esteen. Hyvin sujui, se söi n. puoli desiä omia nappuloitaan esteellä ja aikaa kului kait jotain minuutti tai kaksi. Sisällä Milla sai kokeilla istumisen ja kosketusalustan opettelua naksuttimella, alkoi jo tajuta. En tiedä onko sitä yhtään opetettu aiemmin, pitäisikin kysäistä. Istumista ei ainakaan ymmärtänyt, joko se ei osaa sitä tai ei ymmärrä mun käskysanaa. Siinäkään temppuilussa ei aikaa mennyt kuin hetki ja vähän nappuloita, enhän mä nyt mitään treenejä sen kanssa ota kun vasta tulikin, mutta voihan se nyt istahtaa namin saadakseen. ;-) Kovasti se tykkäsi pikku puuhailusta ja oli aika nokkelakin.

Millan kanssa vasta tutustutaan, mutta lupaavalta näyttää. Se on käyttäytynyt mallikelpoisesti koirien kanssa eikä se nyt niin paljoa pöytien reunoillakaan roiku... ;-D No kerran kaksi kokeili. Se on myös rohkea ja tosi kiinnostunut uusista ihmisistä, ei pelkää ääniä eikä alustoja. Milla on Gaissan uusi paras kaveri, tosi ahne ja leikkisä, maailman kaunein pieni merleneitokainen, mitä muuta siltä voisi toivoa? Ai niin, että se vetää isona hyvin reen edessä! ;-D