Tänään on opeteltu ekaa kertaa remmikävelyä. Nox olisi halunnut kantaa remmiä muttei kiskoa sitä, joten annoin sille hanskan kannettavaksi & myöhemmin kävyn ja kävely sujui ihan mallikkaasti ekaksi kerraksi. Kolme kertaa tuli pienet pukitukset, mutta nopsaan tajusi idean. Kävelimme ihan lyhyen matkan vanhalta navetalta tiilitalolle ja myöhemmin saman matkan uudelleen. Tokalla reissulla kulki jo tosi nätisti joko perässä tai vierellä eikä tempoillut minnekään. Colliepennut on niin kilttejä!

Olisi taas uusia videoitakin, pentu on niiiin ihana, että ihan _pakko_ kuvata sitä koko ajan...

avainnipun hakua
räminätölkkiriehuntaa (purkki on teipattu ettei pentu voi satuttaa itseään reunoihin)
Pinja, Saga ja Nox pihalla juoksemassa

Nox teki tänään leikin varjolla elämänsä ekan noudon! Se tykkää hakea heittelemiäni leluja, joten ajattelin kokeilla pientä sorvattua... Hyvin haki ja kantoi kauniisti pureskelematta, kaikenlisäksi teki sen vauhdilla! :-) Hieno taitava pentu! Varsinaista toko-opettelua emme silti ole aloittaneet, kunhan touhuilemme pentuleikkejä ja tutustumme maailmaan.

Nox on ihan kuin pikkuinen kopio emästään ja sen tietäen voin nyt välttää Pinjan kanssa tekemiäni virheitä. Olemme jo alkaneet leikkimiset ja pentu leikkii hyvin samantyylisesti kuin emänsä tuon ikäisenä. Pinjan kanssa hommaa vaan ei vahvistettu ja se "unohtui". Nyt voin varautua ja pentu on jo nyt tosi hyvän tuntuinen. Siispä ei tehdä samoja mokia, kehitellään ihan uusia... ;-)