Tokakin yö sujui hyvin, pentu nukkui koko yön sikeästi ja tällä kertaa mäkään en nähnyt niitä pissatusunia. Herättiin aamulla kahdeksalta ja Gaissa teki jälleen pisut pihalle. Ei ole tullut vielä yhtään sisään. (...ööh sitä yhtä kertaa ei lasketa, koska en ollut itse paikalla vaan pentu touhuili pesuhuoneessa äidin mukana... :-P) Sitten lähdettiin laskemaan koiria ulos autotallista joka nimettäköön nyt koiralaksi, eihän siellä ole autoakaan ollut yli kymmeneen vuoteen, viimeksi on ollut mulla työtilana. Ne ovat nukkuneet siellä yöt helteiden ajan ja päivisinkin pidän ovea auki, että voivat mennä sinne halutessaan. Gaissa tuli siis mukaan laskemaan petoja pihalle, kukaan ei häiriintynyt pennusta vaan lähtivät kaikki yhtenä laumana ulos.

Saivat hetken olla pihalla ja sitten vein Gaissan ja Freyan sisälle syömään, muille toin ruoat ulos, koska olivat aikamoisia kuratassuja märän pihan takia. Ruoan jälkeen pääsivät pienelle kävelylle ja Gaissa veteli jo aikamoista laukkaa muiden perässä. Nox tuli taas kokeilemaan  josko pentu jo leikkisi, mutta jätti kokeilun pian kesken kun lähti veteemään rallia isojen koirien kanssa. Veikkaan, että parin päivän sisällä nuo kakarat alkavat touhuamaan keskenään, ne jo selvästi hakeutuvat toistensa luo.

Gaissan suosikki koirista toistaiseksi on ollut ainut joka sitä komentaa eli Saga. Saga on sen idoli ja se hyppelee iloisena sen perässä. Saga katselee yrmeänä takaisin, mutta komentaa tosi kauniisti ja liioittelematta. (pieni murahdus ja tuijotus kun pentu yrittää ottaa siltä lelun) Hyvältä näyttää touhu kaikinpuolin, eiköhän tuo sopeudu laumaan (tai lähinnä Saga siihen) tosi pian.

-----------------------------------------------------------------------------

Käveltiin Gaissan kanssa kahdestaan kotiin kentän ohi ja ajattelin vähän leikittää sitä kun se oli niin touhukkaan oloinen. Leluiksi päätyivät iso sorvattu noutokapula & metallinen, jossa oli ohut teippi sen jäljiltä kun heittelin sitä Noxille. En viitsinyt hakea sisältä palloja tms. joten näillä mentiin ja olinhan mä utelias näkemään huoliiko penska metallin. No, hyvin kelpasivat molemmat vaikka sorvattu oli ihan liian iso pienelle. :-D Kamera roikkui mukana, koska olin just tulossa kotiin laittamaan kuvia koneelle, joten kapulaleikit päätyivät myös kuviksi. Metallinoudoissa tuskin tulee ongelmia...

Iltaohjelmana leikattiin kynnet, Gaissa kelli petillä selällään ja minä napsutelin kynsiä poikki eikä näyttänyt häiritsevän, vähän meinasi alkaa leikkimään mutta pyysin odottelemaan paikallaan.

Kuvia tältä päivältä >>>