Milla (Utopian WW Vintage Blue, om./kasv. Heli Kekkiliittyi tänään laumaamme, tarkoituksena saada siitä tulevaisuudessa jäsen valjakkoomme. Millan omistaa sen kasvattaja, joka asuu vain muutaman kilometrin päässä meiltä. Milla asuu kuitenkin meillä täyspäiväisenä lauman jäsenenä.

Oikeastaan Millan piti tulla vasta ensiviikolla, mutta kun keli oli näin upea niin Heli ajeli Millan kanssa kylään, että voisin ottaa siitä kuvia. Milla sitten jäikin jo meille tällä reissulla. Aluksi se pääsi riehumaan Noxin ja Gaissan kanssa, sitten otin mukaan muutkin ja kävimme pitkällä metsäkävelyllä. Milla sopi hyvin porukkaan, se käyttäytyi kauniisti ja kulki lähelläni tarkkaillen uusia koirakavereitaan. Fiksu pentu. Vähitellen se alkoi kulkea koirienkin mukana ja tutustuttaminen sujui juuri niinkuin pitikin. Lenkin jälkeen Milla pääsi sisälle ja se nukahti tuolini viereen lattialle. Se nukkui sikeästi ja herättyään olikin jo ruoka-aika. Se söi tosi ahneesti ja olisi halunnut lisääkin. :-D Mutta santsikuppia ei tullut vaan se joutui pihalle iltapisulle kuten muutkin.

Laitoin sitten bortsut ja Freyan sisälle eli jäin pelkän pk colliepoppoon kanssa ulos. Enimmäkseen ne leikkivät pareina: Pinja & Nox keskenään vetoleikkejä vanhalla huopahatulla ja Gaissa & Milla painiriehuleikkejä. Inkakin koitti vähän leikkiä, mutta pääasiassa se touhusi ominensa hakien lelua. Kerran Pinja sai hurjan ralllihepulin, se juoksi hattu suussaan muut perässään ympäri pihaa! Kävimme vielä kävelemässä tiilitalolle (vanhempieni talo 100 m päässä) ja colliet pääsivät moikkaamaan vanhempiani. Sen jälkeen palasimme kotiin, hetken vielä leikkivät, sitten mentiin sisälle ja koirat kävivät nukkumaan.

Milla on kyllä tosi mukava pentu, hirmu reipas, kiltti ja vauhdikas, syö hyvin eikä arkaile mitään. Parasta kuitenkin taitaa olla se, miten hienosti se osaa käyttäytyä muiden koirien kanssa. :-)

kuvia Millasta & kavereista >>>

Gaissa on alkanut opettelemaan vetoa, kuvia ekasta kokeilusta >>>


Milla ekaa kertaa lenkillä koiriemme kanssa