Taas meni yö hienosti, pentu nukkui 9 tuntia putkeen! Pisuja ei tule sisälle ja osaa jo pyytää uloskin. Aamulla talutin sen pannassa & hihnassa tiilitalolle (100 m) ja se käveli tosi nätisti. Pätevä pikkulikka. :-) Meillä kävi posti tuomassa paketin ja pentu pääsi tapaamaan posteljoonia, se tapasi myös kaksi muuta tyyppiä, jotka poikkesivat hakemassa puita. Taas oli onnesta soikeena menossa moikkaamaan kaikkia.

Tänään se leikki ekaa kertaa Noxin kanssa, Nox otti narupallon ja koitti saada pennun mukaansa ja sehän lähti. Sitten ne kantoivat kimpassa lelua ja kokeilivat vetääkin. Nox oli tosi reilu leikkikaveri ja mitoitti voimansa pienen kaverin mukaan eikä mennyt liian lujaa tai kiskonut lelua pois. Näytti tosi kivalta, niistä tulee hyvä pari.

Tällä viikolla on ohjelmassa rokotus, joten autoilu tarttee oppia. Lähdin siis käymään mökillä (kilometrin matka per suunta) ja mukaan autoiluopeksi lähti Pinja. Äiti ajoi, että sain vahtia takapenkillä. Pentu oli tosi hyvä, ei hermostunut vaan kävi pian maate. Mökillä se kokeili kahlata vedessä, ois varmaan uinutkin kun ois yllyttänyt, mutta en halunnut sitä vielä veteen kokonaan. Matkan tarkoitus oli vain autoilla. Takaisin lähdettäessä se kävi tosi nopeasti maate ja oli rauhallinen, erittäin onnistunut opetusreissu siis.

Kamera on taas kulkenut matkassa mukana kun keli on niin upea, kuvia täällä. On vaan kamalan kuuma ja kostea ilma, koirat läkähtyy varjossakin. :-P

Gaissa on myös saanut olla pihalla ilman minua kahteen otteeseen lauman kanssa. Saga tosin ei ollut mukana kun se oli omineen noiden muitten kanssa varmuuden vuoksi.