Kävin tänään shoppailemassa huskyvaljaat meitin kelkkaporukalle - Shiralle, Sagalle ja Pinjalle. Hinta/laatusuhde oli niin hyvä, että ostin jo Noxillekin valjaat odottelemaan kakaran kasvua. Tosi hyvin tehdyt ovat ja hienon näköisetkin, täytyy ottaa huomenna niistä poseerauskuvat... Niin ja toinhan mä sieltä kahdelle kaverillekin valjaita samalla, tuntui aika hassulle ostaa kerralla seitsemät valjaat - ei  mulla ihan niin suurta valjakkoa vielä ole. :-D

En mä olisi itse niitä osannut sovittaa ja siksi koirat olivat mukana mallikappaleina. Jos mä olisin noita valinnut, olisin taatusti ottanut liian suuret. Sain katsoa myös vetoliinojen rakennetta ja mittoja ja sain yhden palasen mukaanikin malliksi, että osaan itse niitä väsäillä, mukaan lähti lainaan myös kirja, jossa on paljon valjakkoasiaa yms.

Hirmu kivaa, nyt vaan opiskelemaan teoriaa ja huomenna mennään koeajamaan uusilla valjailla! :-)

**********************************************

Uusi vuosi kului hyvin, pauke alkoi jo illalla ja jatkui tasaiseen tahtiin pitkään. Tänä vuonna räiskyikin paljon enemmän kuin aiemmin, lähimmät olivat n. 300 m päässä ja kauempana oli ihan tasaista pauketta. Muut koirat viettivät uuden vuoden meillä, mutta Inka oli vanhemmillani. He olivat olleet ulkona katsomassakin ilotulitusta puolen yön maissa Inkan kanssa. :-) Mekin kävimme pissattamassa porukan keskiyön paikkeilla, eikä edes pentu ihmetellyt pauketta. Koirien kannalta homma sujui päasiassa ihan hyvin - vain yhtä pelotti, muut olivat kuin eivät olisi huomanneetkaan. (Sagaa hirvitti - sisällä vinkui, läähätti ja oli levoton, pihalla vain katseli ja pysytteli lähellä)

**********************************************

Hyvää uutta vuotta kaikille! :-)