Saatiin taas uusi koira valjakkoon! Vikana meidän porukasta vetoa kokeili whippet Freya ja ihan hyvinhän se lähti sujumaan. Ensin vedettiin kassia kuten eilen pennunkin kanssa ja sitten Frekku kokeili kelkkaa Pinja parinaan näyttämässä miten homma hoidetaan. Tuon voisi suoraan laittaa meitin tokovaljakon mukaan, vetää sen ei tarvitsisikaan jollei halua, kunhan juoksee mukana omaksi ilokseen. :-)

Kamera oli tottakai mukana kun pikku-wippe pääsi ekan kerran valjaisiin, olihan se ikuistettava!
Kuvia wipen harjoituksista täällä. (uudet kuvat lopussa)


Freya-whippet ekaa kertaa kelkan edessä, se kulki tasaista
vauhtia Pinjan vierellä, joskin vedosta huolehti lähinnä Pinja. :-)

Saga oli päivällä yksin kelkan kanssa liikkeellä, Hanna ajurina. Yllättäen Saga ei mennytkään hyvin yksin vaikka muuten se vetää tosi hyvin kun menee Pinjan kanssa. Selvästi oli vähän ihmeissään ja välillä hidasteli. Vetihän se siltikin, muttei niin hyvin kun oletin. Eipä haittaa, harjoitusta lisää ja parin kanssa se menee tosi nätisti. :-)

Pinjakin puolestaan yllätti vastaavalla kelkkareissulla, mutta positiivisesti... Se veti hirmu hyvin! Se on ennen lähinnä laiskotellut, mutta nyt taisi huomata ettei voi luottaa muiden apuun vetämisessä, joten veti itse. Hyvä juttu!

Shira ei ole tänään ontunut, eikä eilenkään paitsi sen yhden kerran. Ehkä se olikin vain puuduttanut itsensä, sillä on tapana tehdä niin kun se nukkuu samassa asennossa kauan. Toivotaan, että kyse oli vain siitä. SIttenhän sen saisi pian jo juoksemaan lenkille muiden mukaan. Nyt se joutuu ulkoilemaan remmin päässä.

*****************************************

Noxista pari uutta kuvaa leikkimässä Freyan kanssa. Noxilta irtosi ekat hampaatkin, näkyy hyvin kuvista. :-D
Alla olevat kaksi kuvaa löytyvät vähän isompina kansiosta "Nox - eka vetokokeilu".