Nox pääsi kokeilemaan vetämistä ensimmäistä kertaa! Matka oli lyhyt ja painona kassissa noutokapula. Homma sujui kuin unelma! Paljon lahjakkaampi tähän hommaan kuin äitinsä... :-D Yhtään ei häirinnyt paino perässä tai valjaat, kiltisti eteni.

Kuvakertomus löytyy täältä.


...työt ennen...


...huvia! :-D

****************************************************

Päivällä kävin koko lauman kanssa lenkillä, Shira remmissä. Sitten vein osan porukasta sisälle ja lähdin kelkkailemaan Sagan ja Pinjan kanssa. Pöö taas vaihteeksi lintsasi, joten laitoin sen vetämään välillä yksin. Saga puolestaan vetää tosi hyvin ja tykkää kovasti, voi kun saisi Shiran sen pariksi! Mutta kun ei... Eilen lekurissa Shiran jalka näytti ihan hyvältä, mutta tänään näin sen taas ontuvan kun se oli ollut sisällä makoilemassa jonkun aikaa. Kun ei vaan olisi kyse siitä polven nuljuluusta, siinähän on jo alunperinkin vikaa.

Onneksi lopetin tokot Shiran kanssa, eihän tästä mitään tule kun koira aina rikki jostain kohtaa.  Ja jollei ole rikki, niin sitten sillä on juoksut. :-/ Eipä tartte suunnitella sen kanssa mitään kokeita/kisoja, opinpa sitten läksyni lopulta. Jos olisin ollut niin tyhmänrohkea, että olisin pieleen menneiden parin vuoden perään vielä yrittänyt sen kanssa ja lähtenyt karsintakokeisiin, olisin saanut perua ne kun se on nyt kipeänä. Taas. Alkaa olla jo huono vitsi, viime vuonnakin SM-kokeet menivät pieleen sen vaivojen takia (7 päivän treenillä kisaamaan) ja syksyn piirinmestaruudet menivät ohi juoksujen takia. Onneksi nuo vaivat ovat olleet ohimeneviä ja lähinnä sen vauhdista johtuvia, kiitolaukassa tulee helpommin revähdyksiä ja nuljuluumurtumia kuin normaalissa vauhdissa. Olkoon, jos/kun se tulee kuntoon niin jatketaan pelkän valjakkoajon parissa - ainakin toistaiseksi, keväällä varmaan innostuu taas kokeilemaan jotain muutakin...    ...tai sitten ei, valjakkoajo on tosi hauskaa! :-)